ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρέμασαν σκύλο από ελιά στη Δυτική Αχαΐα – Επικήρυξαν με 1.000€ τον φονιά

«Δίνουμε 1000 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει σε εμάς η στην αστυνομία τον φονιά αυτού του ζώου…Αυτό θα γίνει με απόλυτη εχεμύθεια, από εμάς και την αστυνομία…Ευχαριστούμε ..!!» αναφέρει ο σύλλογος “ΕΛΑΔΑ” από την περιοχή της Κάτω Αχαΐας με αφορμή το χθεσινό περιστατικό οπότε και αποκαλύφθηκε με τον πλέον φρικτό τρόπο ο βασανισμός και η θανάτωση δια απαγχονισμού ενός σκύλου σε χωράφι, χωριού της δυτικής Αχαΐας.

Σοκαριστικές και ιδιαίτερα σκληρές ήταν οι εικόνες που αντίκρυσαν το πρωί του Σαββάτου οι εθελοντές του φιλοζωικού συλλόγου Δυτικής Αχαϊας ΕΛΑΔΑ . Άγνωστοι κρέμασαν σε ελαιώνα ανάμεσα στον Αλισσό και στα Λουσικά Αχαϊας ένα σκύλο. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία που προσέτρεξε στο σημείο ενώ υπεβλήθη μήνυση κατά αγνώστου για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Ιδού άνθρωπε τι έκανες.. Εύχομαι εάν υπάρχει Θεός να στο ανταποδώσει εσένα και στην οικογένειά σου …

Σήμερα το πρωί δέχτηκα τηλεφώνημα από έναν πολίτη για ένα ζωάκι κρεμασμένο σε έναν ελαιώνα ανάμεσα στον Αλισσό και στα Λουσικά Αχαίας.

Αμέσως πήγα στην αστυνομία και φύγαμε με το περιπολικό για να δούμε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που έχει συντελέσει κάποιος ο οποίος χρίζει ιατρικής παρακολούθησης …

Με σκάνερ ελέγξαμε το ζωάκι για τσιπάκι σήμανσης και δεν είχε, έτσι ξεκίνησε η διαδικασία για μήνυση κατά αγνώστου..

Ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο διοικητή, τον αξιωματικό υπηρεσίας και τους αστυνομικούς του τμήματος Δυτικής Αχαίας Για την άψογη συνεργασία, και συμπεριφορά που δείχνουν απέναντι μας..

Όμως υπάρχουν και άλλοι φορείς του κράτους που πρέπει να συνεργάζονται μαζί μας , όπως Δασαρχείο και θηροφυλακή..

Ήδη ξεκινάμε διαδικασία και θα ζητήσουμε συνάντηση με τους κυρίους αυτούς για να δούμε τι αρμοδιότητες έχουν..

ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ .!!”

Πηγή: thebest.gr