ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η μάστιγα της βλακείας: Έσυρε κύκνο έξω από τη λίμνη για να φωτογραφηθεί μαζί του και τον σκότωσε

Γυναίκα από τη Βουλγαρία πλησίασε το όμορφο πτηνό και το έσυρε από τη φτερούγα, μόνο και μόνο για να φωτογραφηθεί μαζί του, αφήνοντάς το άτυχο ζωντανό να πεθάνει.

Ένα ακόμη περιστατικό υπέρτατης ηλιθιότητας συνέβη αυτή τη φορά στη γειτονία μας. Τουρίστρια από τη Βουλγαρία, η οποία βρισκόταν σε τουριστικό θέρετρο της πΓΔΜ, αποφάσισε πως θέλει να φωτογραφηθεί με κύκνο που κολυμπούσε στη λίμνη Οχρίδα. Τράβηξε λοιπόν το άτυχο πουλί από τις φτερούγες στις ακτές της λίμνης, φωτογραφήθηκε μαζί τους και στη συνέχεια το εγκατέλειψε. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο, ο κύκνος πέθανε μετά από την κακοποίηση που υπέστη από την Βουλγάρα τουρίστρια.

kiknos2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η γυναίκα που φαίνεται στις φωτογραφίες να τραβάει το ζώο, πλησίασε τον κύκνο, ο οποίος συνηθισμένος από την παρουσία ανθρώπων δεν αντέδρασε και τον άρπαξε από τα φτερά. Αφού τον έσυρε κυριολεκτικά ως το σημείο που ήθελε, ο κύκνος έμεινε εκεί ακίνητος και σύμφωνα με τους ντόπιους της πόλης πέθανε λίγη ώρα αργότερα.

 

kiknos3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιστατικό έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την κατακραυγή για την αντίδραση λουομένων στην Αργεντινή, οι οποίοι και αποφάσισαν να βγάλουν ένα μωρό δελφίνι από το νερό, προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί του, με αποτέλεσμα αυτό τελικά να ψοφήσει. Αργότερα, Αμερικανός έκανε κάτι παρόμοιο με καρχαρία, τον οποίο ήθελε να βγάλει στην ακτή για να… φωτογραφηθεί μαζί του.

 

Πηγή: news237.gr

 

Διαβάστε ακόμη: Μωρό Δελφίνι Περιφέρεται Από Το Πλήθος Σε Παραλία Για Selfies Και Πεθαίνει