Δύο ακόμη αποτελεσματικές έρευνες για κλοπές του αστυνομικού τμήματος Αμφιλοχίας

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, δυο κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων, που διαπράχθηκαν φέτος τον Ιούνιο και τον Απρίλιο, σε χωριά της Αμφιλοχίας. Για...
Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας
Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, δυο κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων, που διαπράχθηκαν φέτος τον Ιούνιο και τον Απρίλιο, σε χωριά της Αμφιλοχίας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών (δυο ανδρών και δυο γυναικών), ηλικίας 23, 34, 23 και 26 ετών αντίστοιχα, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές:

–Στις 05/03/2016 το πρωί, μετέβησαν με αυτοκίνητο στο Ανοιξιάτικο Αμφιλοχίας, όπου εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και της αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.
– Στις 18/06/2017 το πρωί, μετέβησαν στην Σπάρτο Αμφιλοχίας, όπου εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα, συνολικής αξίας (2.500) ευρώ.

Για την ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας αξιοποίησαν πλήρως τα στοιχεία και δεδομένα που συνέλεξαν από τους τόπους των περιστατικών και το προανακριτικό υλικό που είχαν συγκεντρώσει.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πηγή: Εξιχνιάσθηκαν ακόμη δυο κλοπές σε οικίες στην Αμφιλοχία – e-maistros.gr

AMFlife.gr - Δυτική Ελλάδα, Άνθρωποι, Αξιοθέατα, Νέα & Ειδήσεις
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης