NEWS ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κι όμως ο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ μετατρέπεται σε χωματερή της Δυτικής Ελλάδας

O ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ μετατρέπεται σε χωματερή της Δυτικής Ελλάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Από το ούτε μια ΞΕΝΗ σακούλα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ, ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα,

-Μετατρέπουν τη περιοχή Παλαίρου- Πογωνιάς σε χωματερή μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας.

-Tεράστια περιβαλλοντική επίπτωση και τροχοπέδη στην ανάπτυξη της περιοχής.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα την ενημέρωση σας: Την Πέμπτη  12 Απριλίου 2017 θα δημοσιεύσουμε άρθρο με τίτλο: “Πολιτική υποκρισία χωρίς όρια από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τον επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο”.

Ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ Κατσαμπίρης που έχει εξαφανιστεί; -Το τελευταίο εξάμηνο πόσες φορές ήρθατε στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Κατσαμπίρη; -Οι δικαστικές διαμάχες σας με διάφορες εταιρείες με τα άλλα μέλη του ΦΟΣΔΑ τι κατάληξη έχουν αν έχουν;

Mε ποιο δικαίωμα κ. Κατσαμπίρη ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ που κατέθεσα από το καλοκαίρι του 2017;  -TI  ΦΟΒΑΣΘΕ; -ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ…..

Αυτοί που με την άφρονα και κοντόμυαλη πολιτική τους κατασκεύασαν τη χωματερή πολυτελείας (και όχι ΧΥΤΑ), αυτοί που τον έθεσαν σε λειτουργία με τεράστιες ελλείψεις και κακοτεχνίες, αυτοί που μετέφεραν τα σκουπίδια από το Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, αυτοί που ευθύνονται για το πρόστιμο 9.000 ευρώ που πληρώσαμε οι Δημότες, αυτοί που είναι έτοιμοι να μεταφέρουν τα σκουπίδια από τη Λευκάδα, αυτοί που είναι έτοιμοι να μεταφέρουν τα σκουπίδια από το Αίγιο και την ευρύτερη  περιοχή του ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Προεκλογικά, μετεκλογικά πολλές φορές είπα και έγραψα ότι η περιοχή μας μετατρέπεται σε χωματερή μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας. Με είπαν γραφικό, τρελό του χωριού και άλλα πολλά. Ας κοιτάξουν τώρα στο καθρέπτη τους και αυτός θα τους απαντήσει.

Δεν επιχαίρω για μία ακόμη δικαίωση μου. Στενοχωριέμαι και ανησυχώ πολύ  για το πανέμορφο τόπο μας.

-Εισηγούμαι την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αγαπητοί Συνδημότες

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…….

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Καθηγητής Μαθηματικός

 

Πηγή: xiromeronews