ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αξιοπρεπές αντίο η Ελλάδα, 0-0 με την Κροατία

Η Ελλάδα πάλεψε μέχρι το 90′ για μια τιμητική νίκη απέναντι στην Κροατία, αλλά έμεινε στο 0-0 κι αποκλείστηκε απ’το Μουντιάλ της Ρωσίας εξαιτίας του 4-1 του πρώτου αγώνα στο Ζάγκρεμπ.

To 4-1 του πρώτου αγώνα στο Ζάγκρεμπ άφηνε στην Ελλάδα ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας. Με την πρόκριση χαμένη, οι παίκτες του Σκίμπε πάλεψαν για να πετύχουν έστω μια νίκη, αλλά έμειναν στο 0-0 απέναντι στην Κροατία που κοίταξε τα μετόπισθεν και κατάφερε να αμυνθεί με ασφάλεια.

Η υπόθεση πρόκριση ήταν ούτως ή άλλως στην κατηγορία των ποδοσφαιρικών θαυμάτων μετά το 4-1 του Ζάγκρεμπ. Η Εθνική πάλεψε στη ρεβάνς, έδειξε πως θέλει να κλείσει τα προκριματικά με μια εμφάνιση που θα μετριάσει τις κακές εντυπώσεις απ’τη συντριβή του πρώτου αγώνα.

Οι διεθνείς φάνηκε πως ήθελαν να κάνουν πράξη τις δηλώσεις του Παπασταθόπουλου, που πριν τον αγώνα είχε δηλώσει πως, ακόμα και αν δεν πάρουν την πρόκριση, θέλουν τουλάχιστον να πάρουν τον αγώνα. Δεν τα κατάφεραν, αλλά στο τέλος κέρδισαν το χειροκρότημα της κερκίδας για την προσπάθειά τους.

Περισσότερα στο sport24.gr