ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΑΔΑ

Κραυγή αγωνίας για την 33χρονη Άννα

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 33χρονη μητέρα ενός 10χρονου παιδιού, που πάσχει από εγκεφαλικό όγκο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευμεγέθης, επεκτεινόμενος στην αριστερή γεφυροπαρεγκεφαλική γωνία, είναι στέρεα προσκολλημένος στα κρανιακά νεύρα, στο εγκεφαλικό στέλεχος (σημείο που περνούν όλα τα νεύρα του σώματος) και περιβάλλει την αριστερή και δεξιά σπονδυλική αρτηρία.

Η Άννα Καλώτη θα πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος κινητικού προβλήματος και κατά συνέπεια η σωματική αναπηρία.

Ήδη έχουν επέλθει βλάβες, οι οποίες θεωρούνται σπανιότατες, ενώ τα περιστατικά που είναι καταγεγραμμένα στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία είναι εξαιρετικά λίγα. Λόγω των ιδιαίτερων αυτών ανατομικών συνθηκών η επέμβαση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έγκαιρα.

Επίσης η ασφαλής και πλήρης αφαίρεση του όγκου, προϋποθέτει ο χειρούργος να υποστηρίζεται από νευροφυσιολόγο, ειδικότητα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Επομένους για όλους αυτούς τους λόγους κρίνεται αναγκαία η άμεση μετάβασή της σε εξειδικευμένο νευροχειρουργικό κέντρο στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η Άννα μπορεί να βγει νικήτρια σε αυτή τη μάχη, αρκεί να έχει τη βοήθεια όλων όμως!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Καλώτη Άννα Τηλ. 694-1639320

Email: chris-anna@outlook.com.gr

ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 5045-052061-727

IBAN: GR 1801720450005045052061727

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΛΩΤΗ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Πηγή: Ant1news.gr

About the author

AmfLife

AMFlife.gr - Δυτική Ελλάδα, Άνθρωποι, Αξιοθέατα, Νέα & Ειδήσεις

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.